Burghiu pentru metal HSS Furius - Tivoly

Tinand cont de operatiunile din ce in ce mai frecvente in mecanica, metalurgie, organe de asamblare si intretinere generala, UNIOR TEPID va propune ultima inovatie pentru gaurirea otelurilor rezistente, burghiele HSS FURIUS de la Tivoly.


CARACTERISTICI:

1. Se pot utiliza atat pe masinile cu comanda numerica (precizie, taiere rapida, viata lunga si productivitate) cat si pe masinile electrice portabile (gaurire rapida, efort scazut).

2. Datorita structurii multistrat cu gradient de compozitie, acoperirea Fusio conduce la o rezistenta superioara, o duritate ridicata si un coeficient de frecare foarte scazut.

3. Burghiele Furius sunt de asemenea concepute pentru a reduce degradarea in opririle de taiere a otelurilor rezistente (<950 N/mm²) si sunt perfect concepute pentru gauririle discontinue efectuate cu masini electrice portabile.

4. Acoperirea speciala din carbura de titan FUSIO aduce burghielor FURIUS un plus de precizie, confort, rapiditate, stabilitate si durabilitate.

5. In timpul gauriririi cu noul burghiu FURIUS, utilizatorul contribuie la o manifestare ambientala pozitiva prin limitarea consumurilor energetice, cresterea duratei de viata a burghielor, protejarea parcului sau de masini si acumulatoare.