Cupa Dacia si Unior Tepid si-au dat mana pentru 2014

Unior este  liderul european  pe piata sculelor de  mana. Iar  povestea  Unior in lumea „cailor putere” si a „motoarelor  turate” merge mai departe. Se intampla  in Romania,  gratie companiei Unior-Tepid, a carei implicare in cursele  automobilistice isi gaseste continuarea si-n editia 2014  a Campionatului National de Raliuri, care incepe ca  de obicei, la Brasov,  cu etapa  inaugurala - acum  Tess Rally  Romtelecom.

Unior-Tepid e  partener  tehnic al unui multiplu  campion


Societatea Unior-Tepid, reprezentanta a gigantului Unior in Romania, ramane consecventa sloganului „Fair-Play, Fair-Business”, care a devenit o adevarata stare de spirit atat pentru membrii echipei de lucru, cat si pentru colaboratori. Fidela acestui motto, Unior-Tepid a facut un pas important, zilele trecute, cand a devenit partener principal al Cupei Dacia 2014 -  concurs ce reprezinta nu numai un brand national,  dar mai ales un exemplu de fidelizare si formare de caractere si valori competitionale. In acelasi timp, Unior-Tepid a ajuns partenerul tehnic al multiplului campion national de  raliuri George Grigorescu si al echipei sale de mecanici. In plus, sustine scoala de pilotaj GxG Drive Control (cursuri specifice de pilotaj sportiv, dar si cursuri de conducere preventiva). „Desi dorite de toata lumea, securizarea circulatiei si  schimbarea mentalitatii la volan a conducatorilor auto reprezinta un lucru dificil de realizat, iar in acest sens Unior Tepid si-a facut un target din realizarea acestor aspecte”, retinem dintr-un comunicat media.  Cupa Dacia si Campionatul  National de Raliuri 2014  vor cuprinde  7 etape: Raliul Brasovului (20-21 martie), Raliul Aradului (9-11 mai), Raliul Dunarii (30-31 mai), Raliul Transilvaniei (20-21 iunie), Raliul Moldovei (25-26 iulie), Raliul Iasului (5-6 septembrie), Raliul Harghitei (26-27 septembrie).

Continua colaborarea dintre Unior si echipajul Dragan-Bradateanu

De asemenea, Unior-Tepid isi pastreaza, in continuare, parteneriatul cu echipajul Adrian Dragan-Valentin Bradateanu (campioni nationali la Clasa 6 in 2012), reprezentantii revistei „Auto motor si sport”. Ca si-n editia anterioara, tandemul Dragan-Bradateanu (foto) vor conta pe o masina Subaru Impreza N15, cu care iau startul la Clasa 3. Declaratia pilotului Adrian Dragan, inaintea Raliului Brasovului-Tess Rally Romtelecom: „Desi nu ne-am atins toate obiectivele propuse, anul trecut va ramane pentru noi ca unul dintre cele mai dramatice sezoane. Practic, dupa discutiile  din intersezon cu noii nostri  parteneri, am decis sa ne aruncam, efectiv, intr-o «groapa cu lei». Din punctul nostru de vedere a fost o lupta inegala si ma refer aici in primul rand -financiar, dar a fost o lupta frumoasa, in care noi  am simtit ca am dat 110 la suta. Insa, cel mai important este ca ne-am straduit sa ne autodepasim si cred ca asta s-a putut observa.  Am imprumutat putin din tenacitatea partenerilor care ne-au sustinut si care sper  sa ne sustina in continuare, toti fiind lideri pe domeniile lor, si bineinteles carora vreau sa multumesc:  Unior, prin Unior-Tepid, Toshiba Romania,  SKF si Auto Motor si Sport, precum si tuturor celor care au fost alatrui de noi chiar si cu un cuvant de incurajare. 2014 este inca un sezon incert prin prisma bugetului, lucru pe care speram sa il rezolvam pana la startul etapei secunde. Din acest motiv am inceput tarziu pregatirile pentru Brasov, iar pentru asta trebuie sa multumesc preparatorului TM Sport si echipei NRA impreuna cu care am gasit solutia de merge mai departe si alaturi de care sper sa continuam si de acum inainte”.

Articol postat de: InSport / 2014-03-23