Peste 15000 scule de mana în Showroom-ul Unior Tepid!

Venind în sprijinul clienților și partenerilor săi și confirmând poziția de lider în domeniu, UNIOR TEPID a deschis cel mai complex showroom de scule și dispozitive existent în Europa Centrală și de Est. 

Înființată în anul 2000, UNIOR TEPID a avut o evoluție exponentiala, fiind astăzi liderul pieței de distribuție a sculelor de mână industriale în general și pentru profesioniști în special. Cu peste 30 de programe de scule de mână industriale distribuite în mod exclusiv prin rețeaua Centrului Național de Scule, compania se află în acest moment într-o continuă creștere, având în vedere perioada de criză.

Programele comercializate de Unior Tepid se remarcă prin specificitate, standard înalt de calitate și gama tipo-dimensională generoasă. În plus, acestea formează o ofertă  generalist și cu grad ridicat de specializare, coerentă, acoperind aproape toate nevoile industriale, atât în sistem metric cât și imperial. Acestora li se adaugă serviciile adaptate, la care clienții au acces direct în Showroom-ul din București sau la Sediul Central din Brașov: comenzi speciale, personalizări ale diferitelor produse și servicii, transport, garanție și garanție de retur, consiliere tehnică, training-uri specializate.  

Unior Tepid vizează relația neconditionata cu clientul: produsele in ziua livrării, target 0 la greșeli de livrare, consultanță tehnică și de call center in permanență, preocuparea pentru îmbunătățirea prezentării, ambalării, etichetării, documentația pusă la punct actualizată pe toate mediile: tipărită, dvd, web site-uri, etc. De asemenea, sunt urmărite și protecția distribuitorilor, protecția clientului final, intervenția după livrare (feed back, gradul de satisfacție, asistență la implementare, îmbunătățirea soluției), negocierea pentru problemele curente apărute va fi mereu in favoarea clientului rezultând ONESTITATEA în activitatea totală cu clientul.

 

Punct de lucru Unior Tepid - Bucuresti:

Tel:          +40785 222 660    

Tel/Fax:   +40 311 020 524                                         

E-mail:  tepid.plb@tepid.ro

Website: www.uniortepidshowroom.ro

Articol postat de: Mediafax / 2014-05-26