UNIOR TEPID acorda PROMOTII SPECIALE la SAB & Accesorii 2014

Cel mai important eveniment auto al anului, SALONUL  AUTO  BUCURESTI & ACCESORII 2014 isi deschide portile joi, 23 octombrie. UNIOR TEPID va fi prezent si de data aceasta cu gama de produse deja consacrata in domeniu.


Pentru a veni in sprijinul celor interesati de domeniul auto, pe toata perioada targului, Unior Tepid acorda un DISCOUNTinteresant la toata gama de produse din domeniul AUTO.

Va invitam sa vizitati standul Unior Tepid din cadrul Romaero Baneasa- Hala H6, Stand 662 - unde timp de 11 zile puteti viziona, testa sau achizitiona produse  speciale  din gamele Unior, Snap - On,  Ozat, Stahlwille, Sam Outillage si BMS:  scule  si dispozitive specifice service-urilor  auto, mobilier  pentru ateliere auto,  precum  si scule  pentru  repararea  bicicletelor  si  motocicletelor. 

                
Unior Tepid se adreseaza service-urilor specializate, oferindu-le scule dedicate repararii si intretinerii autoturismelor, camioanelor, utilajelor grele, autobuzelor, utilajelor agricole, dar si pentru servicii specifice de tinichigerie, vopsitorie, vulcanizare etc.
Anul 2014 vine si in intampinarea pasionatilor de ciclism si moto prin expunerea la standul Unior Tepid a gamei de scule specifice, care se bucura de un interes sporit, avand astfel ocazia sa afle noutatile destinate repararii motocicletelor.

 

Pentru a afla mai multe despre participarea Unior Tepid la SAB & Accesorii 2014, dar si pentru a vedea poze zilnice de la Salonul Auto, va invitam sa vizualizati pagina de event Unior Tepid : https://www.facebook.com/events/794514660613486/
 

Articol postat de: Unior Tepid / 2014-10-23